vrijdag

WEEKENDS9.jpg

Verwacht een vrolijke start in de vroege morgen, met een ontbijtje. Creative Mornings biedt inspirerende talks en croissantjes voor de early birds. De eerste dag draait om jonge honden en het lef om te experimenteren. Uitproberen, testen, falen en de draad weer oppakken. FuckUp draagt hier aan bij door ons te trakteren op talks van mensen die hun grootste falen met ons delen.

Start Practice biedt kleine interactieve coachings voor jonge ontwerpers en hun ideëen.

Verwacht nieuwe en frisse ideëen van mensen die net het ontwerpveld betreden. Ook kiezen we voor alternatieve vormen van beeldvertoning.ZATERDAG

DC-ZA.jpg

Vandaag draait het om het plukken van de vruchten die komen van reflectie. Waarom geloven we dat reflectie essentieel is voor professionele groei? Verwacht de meest inspirerende cases!

Ook ben je van harte uitgenodigd om je hand op te steken voor de Pruys-Bekaert Awards. Luister naar inspirerende essays rondom het thema ‘wereldbeelden’ en verwacht een gerenomeerde jury die sterke feedback geeft.

Ga actief aan de slag bij de ‘maaktafels’ en geniet van inspirerende filmfragmenten van een speciale gast.


zondag

DC-ZO.jpg

Welke nieuwe perspectieven hebben we opgedaan tijdens dit weekend? Ontwerper Yassine Salihine deelt zijn reflecties op datgene wat we hebben geleerd en ervaren tijdens dit festival weekend, en trakteert ons op een Q&A met een speciale gast.

contact

 

Tent Rotterdam
Witte de
Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
mail@tent.nl

Designplatform Rotterdam
Postbus 26023
3002 EA Rotterdam
mail@dpfr.nl